Herfstwandeling voor volwassenen op 15 september in het Koetshuijs

Door: Ab Jenema

IJMOND - NME Beverwijk & Heemskerk organiseert in samenwerking met Ingrid Natuurlijk een herfstwandeling voor volwassenen vanaf 't Koetshuijs te Heemskerk. De wandeling is op dinsdag 15 september van 19.00-20.00 uur.

De wandeling
Langzaamaan begint de grond zich weer te vullen met bladeren, een teken dat de herfst in aantocht is. Onze natuurgids Ingrid neemt u mee rondom kasteeltuin Assumburg en zal u verbazen met haar kennis en leuke feitjes over de herfst. Verbaas, beleef en verwonder u over de schoonheid van de natuur in de herfst.

Aanmelden
Deze lezing is specifiek voor volwassenen. In verband met de Corona maatregelen en u en onze veiligheid zijn er deze avond van de 15, nog 4 plekken, beschikbaar. Wij vragen u om gepaste afstand te houden van andere deelnemers die niet uit hetzelfde gezin komen. Deelname is gratis maar vooraf aanmelden is noodzakelijk. Dit kan via deze link: www.nmebeverwijkheemskerk.nl/herfstvolwassenen<http://www.nmebeverwijkheemskerk.nl/herfstvolwassenen>

Educatiecentrum 't Koetshuijs is gevestigd aan de Tolweg 9a te Heemskerk.

NME Heemskerk
NME Heemskerk organiseert activiteiten op het gebied van natuur- en milieueducatie in Heemskerk en omgeving. Voor meer informatie over ons aanbod kijkt u op www.nmebeverwijkheemskerk<http://www.nmebeverwijkheemskerk> of kunt u contact opnemen via [email protected]<mailto:[email protected]>.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
Café-Biljart Carillon
LEQUAL Online Marketing