Het centrum van Beverwijk Sprankelt en trakteert aankomende zaterdag !

Door: Jan Pronk

BEVERWIJK - Elsa en Olaf uit de Disney film ‘Frozen’, superheld Spiderman, de gouden enveloppendames, sfeervolle kerstmuziek door het hele centrum en uiteraard de Kerstman zelf waren dit jaar bijna weer op de Noordpool gebleven vanwege de Coronamaatregelen.

“ Wat moeten we nou? “, was de standaard openingszin in de whatsapp groep van de club ondernemers die de feestelijkheden voor de kerst in het centrum van Beverwijk organiseert. Vanaf afgelopen augustus is er hard gewerkt aan het organiseren van een kerstparade maar toen eenmaal uit de persconferenties bleek dat strengere maatregelen nodig waren hebben de winkeliers besloten dat de vrolijke optocht dit jaar echt niet kon plaatsvinden.

Om hun klanten en bezoekers toch enorm te bedanken voor hun trouwe bezoek aan het centrum het afgelopen jaar, lieten de winkeliers het er niet bij zitten. “Wat moeten we nou? ” veranderde in een optimistisch  “Alles moet bewegen en we gaan uitdelen! ”. Zodoende is er gekozen voor diverse mobiele acts die aanstaande zaterdag de kerstsfeer in het centrum gaan verzorgen. Geen opstoppingen en grote groepen mensen te dicht op elkaar maar wandelende gezelligheid die het shoppen toch een stuk leuker maken.

Een Dickenskoor, Santa’s DJ met een saxofonist en diverse swingende dixieland bands zorgen aanstaande zaterdag , al wandelend, voor de muzikale aankleding in het centrum. Natuurlijk komen toch Elsa, Olaf en Spiderman naar Beverwijk! Van 11.00 – 15.00 uur komen ze samen met een fotograaf die, uiteraard op 1,5 meter en met mondkapje, de leukste foto’s van de kleintjes met hun superhelden maakt.

De Kerstman zelf is er uiteraard ook en hij neemt een stevig opgewaardeerde LEV-pas ( de Beverwijkse giftcard ) met zich mee. Het zou de klanten in het centrum dus zomaar kunnen gebeuren dat ze bij de kassa getrakteerd worden door Santa himself die de aankoop voor zijn rekening neemt.

Al shoppend is de kans aanstaande zaterdag ook erg groot dat bezoekers in het centrum de enveloppendames tegenkomen. Hun jurken van gouden enveloppen zitten vol met fantastische prijzen die beschikbaar zijn gesteld door de ondernemers uit het Beverwijkse centrum. Op vertoon van een kassabon kunnen klanten geweldige prijzen winnen of misschien zelfs extra shoptegoed op een LEV-pas.

In de winkels die zich daarvoor hebben aangemeld worden de klanten nog eens extra in de watten gelegd met het kerstcadeau bij uitstek, namelijk het december kraslot! Klanten boven de 18 jaar krijgen een enveloppe waarmee het lot kan worden opgehaald en misschien valt dit jaar de jackpot wel bij één van de trouwe bezoekers van Beverwijk Centrum!

Aanstaande zaterdag 11 december een Lekker, Eigenwijs, Verrassend én coronaproof kerstspektakel vol met fantastische traktaties in het centrum van Beverwijk. 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
Café-Biljart Carillon
LEQUAL Online Marketing