Het doek gaat weer open!

Door: Ab Jenema

Diederick's Debuut Artwork Clean_

BEVERWIJK - Het is alweer even geleden dat u iets van ons heeft gehoord, maar in de tussentijd hebben wij achter de schermen niet stilgezeten en hard gewerkt om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk voorstellingen alsnog kunnen worden gespeeld. En we hebben goed nieuws; het moment komt eraan dat wij het doek weer voor u mogen openen!

Start kaartverkoop september t/m december 2020
Wij zijn heel blij om u donderdag 20 augustus op onze website het programma t/m december te mogen presenteren! Vanaf zaterdag 22 augustus 11.00 uur start de kaartverkoop via www.kennemertheater.nl, telefonisch via 0251-221453 én persoonlijk aan de theaterkassa op Kerkplein 1 in Beverwijk. Natuurlijk conform de 1,5 meter maatregel.

Openingstijden kassa
• dinsdag t/m vrijdag van 11.00 tot 17.00 uur
De theaterkassa is gesloten op zaterdag én voor aanvang van de voorstelling.

Verplaatste en/of geannuleerde voorstellingen
U ontvangt ruim voor de nieuwe datum van de verplaatste voorstelling nieuwe tickets. Indien u voor een corona-voucher heeft gekozen, wordt deze nog voor de start van de kaartverkoop naar u opgestuurd.

Coronamaatregelen
Bekijk op onze website het protocol over hoe wij ons theater hebben ingericht om uw veiligheid, maar ook die van andere bezoekers, onze medewerkers en artiesten, te waarborgen.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
Café-Biljart Carillon
LEQUAL Online Marketing