Het Maatjesproject zoekt vrijwilligers

Door: Jan Pronk

BEVERWIJK - Het Maatjesproject brengt mensen met elkaar in contact die behoefte hebben aan gezelschap.
Het Maatjesproject zoekt voor een mevrouw van 44 jaar uit Beverwijk met een lichte beperking een vrijwilligster rond haar eigen leeftijd. Zij zou graag in het weekend of eventueel op vrijdag iets gezelligs willen ondernemen. Zij houdt van winkelen, naar de markt gaan, een terrasje pakken of gezellig samen een film kijken. Ze zoekt een rustig maatje, niet iemand die rookt, iemand die een vriendschap wil opbouwen.

Een mevrouw van 55 jaar uit Wijk aan zee zoekt een maatje die haar wil bezoeken voor een gezellig praatje, een spelletje doen of samen een stukje wil wandelen. Door gezondheidsproblemen loopt zij met een rollator. Leeftijd, man of vrouw maakt niet uit, zij is een makkelijk persoon. Graag wel iemand die gezellig kan praten want zij is een rustig iemand. Mevrouw rookt en heeft 1 kat.

Lijkt het u leuk om een keer kennis te maken met een van deze dames dan kunt u contact opnemen met Andrea de Graaf van het Maatjesproject, onderdeel van Welzijn Beverwijk, via [email protected] of 06-44595979.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing