Het schrijfcafé is weer geopend

Door: Ab Jenema

IJMOND - Voor iedereen tussen de 30min en de 80plus. “Ik ben 83, mag ik dan nog meedoen aan uw schrijfcafé?” vroeg een mevrouw vorige maand. Gelukkig is creativiteit niet leeftijdsgebonden. En dus was ze erbij, tijdens de eerste editie in januari. Oudere mensen dragen een schat aan verhalen in zich. Jongeren hebben vaak een grenzeloze verbeelding. Juist die diversiteit is wat het schrijfcafé zo leuk maakt.

Schrijflab

Het schrijfcafé is een creatief schrijflab. Met behulp van korte schrijfopdrachten oefen je om je creatief te uiten op papier. Iedereen kan daaraan meedoen. En schrijfervaring is niet nodig. Als je maar open staat om je creatief te laten inspireren door je eigen verhalen en gemotiveerd bent om je verbeeldingskracht te vergroten. Natuurlijk moet je wel een beetje lef hebben om je te uiten op papier.

25 februari

Ook samen schrijven, op verhaal komen en spelen met woorden? Op dinsdag 25 februari is het creatieve schrijfcafé in de Broedmachine weer geopend.

Informatie

·         Het schrijfcafé is er elke laatste dinsdag van de maand van 20:00 tot 22:00 uur,

·         Het eerstkomende schrijfcafé vindt plaats op dinsdag 28 januari,

·         Kosten zijn € 15,- (inclusief € 5,- lidmaatschap voor de Broedmachine en koffie/thee),

·         Neem zelf pen en papier mee (we schrijven ouderwets met een pen),

·         Kijk voor info en aanmelden op www.taalwinkel.com, bel 06-57318983 of ga naar de Facebookpagina van de Broedmachine.

 

Martine Winkel is schrijfster, woordkunstenaar en docent storytelling & creative writing. Vanuit de Broedmachine schrijft ze met mensen, vangt ze verhalen en speelt ze met woorden.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
Café-Biljart Carillon
LEQUAL Online Marketing