Het zomerseizoen begint met de SundayFair

Door: Ab Jenema

BEVERWIJK - Op zondag 26 juni 2016 tussen 12.00 - 17.00 uur staan er op de Breestraat weer vele marktkramen met een divers aanbod van producten, artikelen of diensten. De SundayFair is inmiddels ook bekend om het spectaculaire straattheater.

De bezoekers kunnen dit keer genieten van mobiel figurentheater met in de hoofdrol Max de hoornaap. Hij voelt zich eigenlijk overal thuis, is makkelijk in de omgang, zindelijk, wasecht en kreukvrij. Kortom het ideale huis-, tuin- of keukendier. Max reist met zijn trouwe oppasser "Porter" van dierentuin naar dierentuin, maar of ze hem ergens willen houden?

Gedurende de middag dansen op golven van Victoriaanse elegantie Rebelians op één meterhoge stokstelten over de Breestraat. Ze nemen de bezoekers mee in hun betoverende wereld van Couture en Steampunk.

Voor wie van spanning houdt is er de escaperoom van Outstanding Events uit Wijk aan Zee.  Het thema van de Outstanding Escape room is ‘Breaking bad’ naar een en Amerikaanse hitserie Het is daarbij de bedoeling om in groepjes van  vijf d.m.v. het maken van opdrachten binnen 40 minuten te ontsnappen uit een afgesloten ruimte.  Interesse? Meld je van te voren per mail aan via [email protected]

Tijdens deze SundayFair is er livemuziek van de vintageband de ‘Whiskeymo' met klassiekers van vroeger en hertalingen van oude hits.

De gezellige terrassen her en der op de Breestraat nodigen uit om even een drankje en/of een hapje te nuttuigen. 

De winkels in het centrum zijn open en rondom het centrum is er volop gratis parkeergelegenheid.

Radio Beverwijk zendt rechtstreeks uit vanaf de markt en verzorgt 4 x een halfuur een liveoptreden met zangeres Samantha van Son.

Begin de zomer goed en kom zondag 26 juni naar de Breestraat in het hart van Beverwijk!

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing