Hilmar de Groot hoofd jeugdopleiding DEM

Door: Bos Media Services

Hilmar de Groot (Foto: Kees Blokker)

BEVERWIJK - Hilmar de Groot is benoemd tot hoofd jeugdopleiding (HJO) van RKVV DEM. De 48-jarige De Groot is sinds dit seizoen verbonden aan DEM als trainer van het tweede elftal. Daarvoor was hij werkzaam als hoofdtrainer bij Wijk aan Zee. In het verleden was De Groot al werkzaam bij DEM als HJO en trainer van de D-pupillen. 

De Groot zal zijn werkzaamheden bij het tweede elftal van DEM gewoon voortzetten. Het bestuur voetbal is blij dat De Groot zich gaat ontfermen over de jeugdopleiding van de Beverwijkse vereniging. "Na de introductie van het voetbalbestuur, was één van de speerpunten de aanstelling van een HJO bij DEM, een vereniging met veel jeugdleden en selectieteams op een hoog (divisie) niveau. Met name de jongste jeugd wordt getraind door jonge, beginnende, trainers. De behoefte is groot om deze trainers intern te begeleiden en op te leiden. Daarnaast zal er een jeugdopleidingsplan geschreven moeten worden, dat geïmplementeerd en bewaakt wordt. Hier is het bestuur voetbal al ver mee, maar het moet in detail nog worden bijgewerkt."

Het bestuur laat verder weten: "Hilmar heeft ervaring met het HJO-schap, is een ervaren trainer in bezit van TC1 en heeft een CIOS verleden. Daarnaast is hij reeds binnen onze vereniging werkzaam als trainer van het tweedee elftal op zondag. De keuze voor Hilmar was zodoende geen lastige! We zijn daarom ook blij dat hij deze uitdaging aangaat!"

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing