Hippiemarkt in de Begijnenstraat op 21 mei

Door: Ab Jenema

BEVERWIJK- Zaterdag 21 mei  a.s. wordt de Begijnenstraat aangekleed als hippiemarkt met vintage, muziek en veel lekkere food.

Peace, love, shop

Van 10 uur ’s ochtends tot 17.00 uur ’s middags zullen de winkels en kramen in het teken staan van love, peace en happiness.  Er is een vrolijke hippiemarkt met een uitgebreid aanbod van kleding, accessoires, lifestyle, food en meer.  De kleintjes kunnen rekenen op gratis ijsjes die worden uitgedeeld.


Van 10.00 uur tot 15.00 uur zal een dj de dag opluisteren met plaatjes en aansluitend zal de 6 mans formatie Cliché live de meest swingende en zomerse 60's hits op hun eigen manier komen vertolken.

 

Een voorproefje: 't IJsbarretje deelt gratis ijsjes uit en Branda's appeltaart is aanwezig met een stand met overheerlijke appeltaart.

Aan Tafel is vandaag terug met fijne delicatessen, BMM Games geeft een goodie bag weg, Linnen voor Binnen heeft leuk keukenlinnen in de aanbieding, G&W Gezondheidswinkel heeft een gratis proeverij van Aspire Health Drink, Ricci Mode een spectaculaire uitverkoop, Donna Louise staat met een kraam met kleurrijke accessoires, groenteboer Beentjes zal met lekkere aardbeien aanwezig zijn en de Candelaer presenteert een stand met gloedvolle kaarsen.

 

Like de Begijnenstraat pagina op facebook en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

 

Tot ziens op 21 mei in de Begijnenstraat, het gezelligste straatje van Beverwijk. Peace!!

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing