Historische boekenmarkt 24 april bij HGMK

Door: Jan Pronk

BEVERWIJK - Het Historisch Genootschap Midden-Kennemerland houdt in samenwerking met Museum Kennemerland op zondag 24 april 2022 een bijzondere boekenmarkt.

Naast recente uitgaven van het HGMK (zie:  hgmk.nl  en  museumkennemmerland.nl) worden diverse overtollige boekwerken te koop aangeboden, afkomstig uit de boekencollectie van Museum Kennemerland of die verkregen zijn uit schenkingen. Deze boeken hebben vooral betrekking op de rijke historie van de regio Kennemerland.

Zo zijn er niet alleen boeken te koop over het grondgebied en de bewoners van Beverwijk, Velsen en Heemskerk, maar ook andere interessante boeken worden aantrekkelijk geprijsd aangeboden.

Het is een unieke gelegenheid voor de liefhebbers om in bezit te komen van boeken, die op dit moment in de reguliere boekhandel niet meer te koop zijn! Ook zijn een aantal ingebonden jaartallen "Samen" te verkrijgen, het tweemaandelijkse blad van Hoogovens.

Chris Duiker zal aanwezig zijn met zijn etsen en gravures van oude landkaarten, zeegezichten en dierenplaten. 

Tevens is de usb-stick met 1200 oude ansichtkaarten van Beverwijk, Wijk aan Zee en Velsen-Noord weer verkrijgbaar.

De boekenmarkt is gratis toegankelijk op zondagmiddag 24 april van 14.00 tot 17.00 uur in het Huis van Geschiedenis, Noorderwijkweg 2a (ingang achter Museum Kennemerland) in Beverwijk.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing