Historische ruil/verkoopbeurs op 10 november

Door: Ab Jenema

BEVERWIJK - Op donderdagavond 10 november organiseert het Historisch Genootschap Midden-Kennemerland weer een grote historische ruil/verkoopbeurs. Kom niet te vroeg, want pas om 20 uur gaat voor bezoekers de voordeur open van het Historisch Informatie Centrum, Noorderwijkweg 2a  in Beverwijk.

Van ansichtkaarten, sigarenbandjes tot etsen en gravures, kortom alles wat van waarde kan zijn voor de historisch geïnteresseerden, zal worden aangeboden. Maar de hoofdmoot zal toch als steeds worden gevormd door de tweedehandsboeken over de lokale geschiedenis. En ook deze keer zullen Museum Kennemerland en de omliggende historische verenigingen deelnemen en hun overtollige exemplaren uit hun bibliotheek aanbieden tegen vriendelijke prijzen.

Het belooft weer een gezellige avond te worden, waarbij koffie/thee verkrijgbaar zal zijn en ook de bar de gehele avond geopend is.

Wie ook een gratis tafeltje wil reserveren om spullen uit zijn verzameling aan te bieden, kan dit kenbaar maken bij info@hgmk.nl. Er is maar beperkt plaats, dus vol=vol.

Meer informatie over de activiteiten van het HGMK: hgmk.nl

advertenties

Verhuis- en Transportbedrijf Johan Post
Fietspoint
Autoverzekering vergelijken
Café-Biljart Carillon
Bloemsierkunst De Duinroos
Energie vergelijken
Beverwijkse Koeriersdienst en Stadspost
Goedkoopste Energieleverancier
TarwegrasKoning
Energie Vergelijken
Energievergelijker
Lenary.nl
Kentekencheck
Sim Only Check
goedbegin.eu
Vergelijk vaste lasten
Startpagina24.com
Ikvergelijk.nu
Online Casino Informatie
Telefoon.nl
Creditcard.nl