Historische ruil/verkoopbeurs op 9 november

Door: Ab Jenema

IJMOND - Op donderdagavond 9 november organiseert het Historisch Genootschap Midden-Kennemerland weer een grote historische ruil/verkoopbeurs in het Historisch Informatie Centrum, Noorderwijkweg 2a in Beverwijk. Dit is achter het Museum Kennemerland. Aanvang 20 uur, want dan pas gaat voor belangstellenden de deur open. De toegang is gratis.

Van ansichtkaarten, sigarenbandjes tot etsen en gravures, kortom alles wat van waarde kan zijn voor de historisch geïnteresseerden, zal worden aangeboden.
Maar de hoofdmoot zal toch als steeds worden gevormd door de tweedehandsboeken over de lokale geschiedenis. Ook deze keer zullen de omliggende historische verenigingen en Museum Kennemerland hun overtollige exemplaren tegen redelijke prijzen aanbieden.
Het belooft weer een gezellige avond te worden, waar bij koffie/thee verkrijgbaar zal zijn en ook de bar de gehele avond open is.

Wie ook een gratis tafel wil reserveren om spullen uit zijn verzameling aan te bieden, kan dit kenbaar maken via [email protected]. Er is maar beperkt plaats, dus vol=vol.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing