Huldiging en bevorderingen brandweerlieden Beverwijk

Door: Ab Jenema

BEVERWIJK -  Afgelopen zaterdag vierden verschillende functionarissen van de Brandweer Kennemerland hun brandweerjubileum. De huldiging vond plaats op brandweerpost Beverwijk aan de Spoorsingel 1 te Beverwijk.

Tijdens deze feestelijke avond reikt burgemeester Martijn Smit van Beverwijk een Koninklijke onderscheiding uit aan de heer Maurice Dorsman, die 25 jaar actief is bij de vrijwillige brandweer..

Als brandweerman heeft de heer Dorsman een belangrijke bijdrage geleverd aan de veiligheid en openbare orde in de gemeente Beverwijk. Om deze reden wordt hij

benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

De volgende personen ontvingen uit handen van ploegchef Ron Schruijer en clustercommandant Stok vd Burg hun in 2017  behaalde diploma’s.

Het rijksdiploma Manschap A uitgereikt aan de heer Sven Koelman , Quinten Haaijer.

Het rijksdiploma Chauffeur / voertuigbediener pompbediener is uitgereikt aan de heer Richard Brands , Michael Bommelburg , Arie van Amersfoort , Fenno Vos, Maurice Meijer en Kees de Gelder.

De volgende personen zijn bevorderd naar manschap B , Kees de Gelder en naar manschap A , Sven koelman, Sander bel, Quinten Haaijer, Fallou Mbquere .

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing