Hulp nodig bij belastingzaken?

Door: Jan Pronk

BEVERWIJK - De belastingaangifte komt er weer aan! Voor veel mensen toch een lastig klusje. Krijg je in februari een aangiftebrief van de belasting binnen? Dan moet je binnenkort belastingaangifte doen. Misschien zie je ertegen op? De Bibliotheek in Beverwijk en Heemskerk kan je hierbij op weg helpen.

Elke werkdag bij de informatiebalie tussen 13.00 en 17.00 uur en op zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur. Het Informatiepunt Digitale Overheid (IDO) is er voor iedereen. Je hoeft er dus geen lid van de bibliotheek voor te zijn Iedereen is van harte welkom en de hulp is gratis! Ook kun je elke woensdag van 11.00 tot 13.00 uur gratis terecht bij het IDO-spreekuur op het Serviceplein in het gemeentehuis van Heemskerk. Dat kan dan ook telefonisch via 06 34 48 46 38. Dus kun je wel wat hulp gebruiken? Of ken je iemand die hulp nodig heeft bij het digitaal regelen van zaken op websites van de overheid?

Het Informatiepunt Digitale Overheid (IDO) is er bij vragen over DigiD, belasting en toeslagen, zorg, werk of uitkering, rijbewijs, AOW-aanvragen, verkeersboetes betalen en inburgering.
Of haal daar nu de gratis folder ‘Persoonlijke hulp nodig bij uw belastingzaken?’ Daarin geeft de Belastingdienst handige uitleg en tips.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing