Iedereen in de polonaise bij Saskia & Serge

Door: Bos Media Services

BEVERWIJK - Saskia & Serge gaven vanmiddag het eerste van vier optredens in de stad. Tot en met zaterdag brengen ze een selectie uit hun repertoire in de vier seniorencomplexen van Beverwijk, te weten Lommerlust, Huis ter Wijck, Elsanta en Nieuw Akerendam. 

Het onlangs gerenoveerde en heropende woonzorgcentrum Lommerlust aan de Peperstraat was als eerste aan de beurt. Om 14:30 uur werd het optreden ingeleid door een korte toespraak van Hans Visser namens Lions Club Beverwijk. Deze organisatie maakt het muziekfestijn voor senioren jaarlijks mogelijk. Daarvoor worden de gelden aangewend die men verkrijgt uit de opbrengsten van Kennemer Jazz.

Nadat ook waarnemend burgemeester Freek Ossel de bewoners van Lommerlust kort had toegesproken betraden Saskia & Serge vanmiddag het podium. Ze brachten een mix van herkenbare Nederlandstalige en Engelstalige liedjes, die goed in de smaak vielen. Bij het nummer 'Als ik kijk in je donkere ogen', dat zelfs twee keer werd gezongen, werd in polonaise door de zaal gelopen. Niet alleen de bewoners, maar ook het verzorgend personeel en burgemeester Ossel namen hieraan deel.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing