IJmond Sport op Radio Beverwijk

Door: Cor Beumer

IJMOND - Zondagmiddag kunt u op Radio Beverwijk tussen 14:00 en 18:00 uur luisteren naar het programma IJmond Sport. Het sportprogramma is een samenwerkingsverband tussen de lokale zenders Heemskerk FM, Radio Beverwijk en Seaport FM.

Vanaf 14:00 uur wordt door Dick Koopman verslag gedaan van de voetbalwedstrijd ADO'20 - Chabab uit de Topklasse. Verder zijn er flitsen van de wedstrijden De Kennemers - Zeeburgia (verslaggever: Cor Hogendijk), DEM - NVC (verslaggever: Ton Limmen), Stormvogels - Pancratius (verslaggever: Nico Stoker) en AFC '34 - Uitgeest (verslaggever: Wil van der Heijdt.

Tussen 16.00 en 17.00 uur wordt in de studio met Ton Bottema gesproken over het Tata Chess tournament. Ook in de studio aanwezig is Roeland Scholberg van Toradoshi Judo uit Beverwijk.

Vanaf 17:00 uur krijgt u in IJmond Sport alle uitslagen van de regionale sportwedstrijden te horen. In dit laatste uur wordt door Marion Duijn en Jan Korman aandacht besteed aan de wedstrijdenresultaten van de Heemskerkse handbalvereniging DSS. Verder is er aandacht voor onder andere volleybal met Hans Kramer, basketbal met Oscar Taal en waterpolo met Richard Kuiper.

De presentatie van IJmond Sport is in handen van Rob van Rookhuizen, Dick Reitsma en Dolores ten Brink. De techniek is in handen van Koen Weijers, Henk de Raadt, Htun Htun Oo en Dirk Feenstra. De redactie is van Wil Hartog en Johan Rotteveel.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing