IJmond Werkt! en De Bie Groen bezegelen samenwerking

Door: Ab Jenema

IJMOND - IJmond Werkt! en De Bie Groen hebben op 20 mei jl. hun ontluikende samenwerking bezegeld met handtekeningen onder een raamovereenkomst. Erik Muller heeft namens de firma De Bie Groen daarmee te kennen gegeven veel meer te willen zijn dan een inlenende opdrachtgever. De Bie Groen, onderdeel van De Bie Buitenwerk, heeft al ervaring met medewerkers met ‘een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt’ en de directie van De Bie had al enige tijd contact met de teamleider van IJmond Werkt! Groen Beverwijk, Jos Knaap. Uiteindelijk hebben die goede contacten aanleiding gegeven om een intensievere samenwerking aan te gaan. Deze week zijn de eerste medewerkers gestart in de uitvoering en over twee weken starten nog twee medewerkers.

IJmond Werkt, bij monde van algemeen directeur Erwin van Hardeveld, is enorm blij met de samenwerking. “Ik ben blij voor de medewerkers die een nieuwe kans op de arbeidsmarkt krijgen in een zeer betrokken maar ook commerciële, reguliere organisatie. En ik ben verheugd de firma De Bie te mogen toevoegen aan de lange lijst bestaande, bevlogen relaties die medewerkers volop een kans willen bieden om te participeren in deze maatschappij. Deze samenwerking is echt gaaf!”

IJmond Werkt! gaat er alles aan doen om de samenwerking succesvol te laten verlopen en zo mogelijk uit te laten groeien. Wilt u ook samenwerken met IJmond Werkt! Groen en op die manier bijdragen aan een inclusieve maatschappij? Neem contact op met Jos Knaap, teamleider Groen Beverwijk via 06-53752117 of per mail naar [email protected].

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing