Illustrator Charlotte Dematons tekent in bibliotheek

Door: Bos Media Services

BEVERWIJK - Elk jaar ontvangt het team van Bibliotheek IJmond-Noord honderden schoolkinderen die tijdens een groepsbezoek enorm genieten van een presentatie door een schrijver of illustrator. Groot succes zijn altijd de bezoeken van illustrator Charlotte Dematons. Zij maakte boeken als 'De gele ballon', 'Holland op z’n mooist', 'Nederland' en 'Sinterklaas'.

Terwijl ze tekent, legt ze tijdens zo’n presentatie uit hoe een boek tot stand komt, hoe lang ze bezig is met een tekening en waar ze haar inspiratie vandaan haalt. Omdat ook de medewerkers van de bibliotheek zelf altijd erg genieten van deze presentaties van Charlotte, willen ze iedereen de kans bieden om een presentatie van Charlotte bij te wonen.

Charlotte komt op woensdag 2 oktober 2019 om 15:00 uur naar de bibliotheek aan het Kerkplein 5 te Beverwijk en iedereen, van jong tot oud, is welkom om zich te laten verbazen en verrassen door de illustrator als zij ogenschijnlijk de tekeningen uit haar mouw schudt. De presentatie is gratis toegankelijk, maar bezoekers dienen zich wel vooraf aan te melden via de website van de bibliotheek of bij de klantenservice in één van de bibliotheekvestigingen. De presentatie is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar en het aantal plaatsen is beperkt.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
Café-Biljart Carillon
LEQUAL Online Marketing