IMPRESSIONS en imPRESSions bij ISOO.nu

Door: Ab Jenema

BEVERWIJK - 14 mei is de expositie IMPRESSIONS geopend. Voorzitter Yljas Roeper legde in het kort uit wat de aanleiding voor deze expositie is geweest: “ Het fotografiecentrum ISOO.nu bestaat inmiddels ruim twee jaar. We zijn begonnen onder de hoede van de stichting Kunst & Cultuur Beverwijk, maar sinds kort is ISOO.nu sinds kort een zelfstandige stichting. We willen als bestuur laten zien dat exposeren voor iedereen bereikbaar is. Tegen een kleine vergoeding kan een ieder in deze ruimte exposeren.”

Naast de activiteiten als lezingen, exposities en workshops, kondigde de voorzitter een nieuwe activiteit aan: ISOO.nu wil onder de naam ‘imPRESSions’ - let op de schrijfwijze! - (amateur)fotografen op pad sturen naar culturele activiteiten in de regio. Deze fotografen hebben toestemming van de organisatie om activiteiten voor en achter de schermen te fotograferen. Aan het eind van het jaar worden de foto’s bij ISOO.nu geëxposeerd. “Het plan moet nog verder worden uitgewerkt, maar het idee is dat we zo een mooi beeld krijgen van alles wat in de regio op cultureel gebied wordt georganiseerd”, aldus voorzitter Roeper.

De expositie IMPRESSIONS is tot en met 30 juli elke maandag van  20.00 – 22.00 uur en elke zaterdag van 12.00 – 16.00 uur te bezoeken bij  ISOO.nu, Stationsplein 46 in Beverwijk.

Het centrum voor fotografie ISOO.nu biedt graag ruimte aan jonge, talentvolle fotografen om te exposeren. Ook worden er regelmatig lezingen en workshops georganiseerd. Daarnaast is ISOO.nu een ontmoetingsplek voor iedereen die fotografie een warm hart toedraagt. Loop daarom eens binnen tijdens het Fotocafé dat elke derde maandag van de maand van 20.00 – 22.00 uur wordt gehouden.

Zie ook: www.isoo.nu  of www.facebook.com/isoo.nu

Informatie over exposeren bij ISOO.nu: stuur een mail naar Jan Aardenburg, [email protected]

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing