Grote indoor kerstmarkt in A9Studios

Door: Bos Media Services

UITGEEST - Op zondag 13 december 2015 wordt in de A9Studios een indoor kerstmarkt gehouden. Er zullen veel stands met cadeauartikelen staan en natuurlijk zijn er volop kerstartikelen verkrijgbaar. Ook staan er twee zeer bijzondere kramen.  
 
Taartenmakerij De Springvorm, onderdeel van de Hartenkampgroep, zal op deze indoor kerstmarkt speculaasstaven gaan verkopen. Deze bakkerij wordt gerund door mensen met een beperking. De andere bijzondere kraam is van stichting Muco & Friends, zij zetten zich in voor de Taai slijmziekte. Zanger Jason Bouman (winnaar seizoen 1 van 'Bloed, Zweet en Tranen') is hiervan ambassadeur.

De totale oppervlakte van de kerstmarkt beslaat maar liefst 2.500 vierkante meter, verdeeld over meerdere zalen. Van de bloemist tot de bakker, speelgoed, kleding, gezondheid, sieraden, woonaccessoires, er is werkelijk van alles te vinden. Er hebben zich nu al 125 standhouders aangemeld voor deelname...! De gehele dag is er live muziek aanwezig, in samenwerking met Muziekschool Heemskerk en diversen koren uit de regio. Ook het Alkmaars Showballet van Karin Heesbeen zal een optreden verzorgen.

De indoor kerstmarkt vindt plaats van 11:00 tot 18:00 uur en is gratis toegankelijk. Meer weten? Kijk op www.events4everyone.nl voor verdere informatie.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing