Informatieavond alcohol en drugs

Door: Cor Beumer

BEVERWIJK - Op dinsdag 7 februari 2012 verzorgt Brijder Verslavingszorg in de vestiging Beverwijk van Bibliotheek IJmond Noord een informatieavond over alcohol en drugs. Deze bijeenkomst is bedoeld voor naasten van mensen met alcohol- en/of drugsproblemen. Dit kunnen partners zijn, ouders, kinderen, familieleden of vrienden.

Er wordt informatie gegeven over de gevolgen van (overmatig) alcohol- en/of drugsgebruik, over hoe om te gaan met iemand met een alcohol- en/of drugsprobleem en over welke hulpverlening er is. Hulpverlening is er ook voor de omgeving van mensen met een alcohol- en/of drugsprobleem. Voor hun is het ook belangrijk te voorkomen dat ze zelf in het gedrang komen. Er zal tijdens deze avond ook een ervaringsdeskundige aan het woord komen die weet van overmatig alcoholgebruik.

De informatieavond start om 19:30 uur en wordt verzorgt door Wilma Boumans, preventiewerker Brijder Verslavingszorg. De toegang kost € 3,- , met bibliotheekpas € 2,-, inclusief een kopje koffie of thee.  Reserveren kan bij de klantenservice van één van de bibliotheekvestigingen. Vestiging Beverwijk van Bibliotheek IJmond Noord is gevestigd aan Kerkplein 5 en is telefonisch te bereiken op het nummer 0251 228591.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing