Informatieavond 'Obesitas: operatie ja/nee?’

Door: Jan Pronk

IJMOND - Overgewicht is een groeiend probleem in de westerse wereld, ook in Nederland. Veel mensen die ermee kampen willen van de kilo's af, maar afvalpogingen lijken het probleem alleen maar te vergroten. De chirurgen van het RKZ Obesitascentrum organiseren in samenwerking met de Nederlandse Obesitas Kliniek (NOK) op woensdag 23 augustus een informatieavond over ernstig overgewicht. Wanneer kom je in aanmerking voor een maagoperatie? Hoe is de begeleiding voor mensen met ernstig overgewicht?
De antwoorden op deze en veel meer vragen komen aan bod tijdens deze avond.

Gezondheidsproblemen

Mensen met obesitas kunnen voor behandeling terecht in het RKZ, waar een professioneel en gespecialiseerd behandelteam in samenwerking met de NOK het volledige behandelpakket kan aanbieden.

Sprekers

Tijdens deze avond  wordt u over het onderwerp geïnformeerd vanuit verschillende invalshoeken. Bijdragen worden verzorgd door een chirurg en een gespecialiseerd verpleegkundige en door de Nederlandse Obesitas Kliniek. Er is gelegenheid om vragen te stellen. De toegang is gratis.

 

Locatie en tijd

De bijeenkomst vindt plaats in de Professor de Grootzaal op de 1e etage vanaf 17.00 De zaal is open vanaf 16.30 uur.

 

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via de website: www.rkz.nl/agenda (aanmeldingsformulier). En bij het Patiëntenservicebureau van het Rode Kruis Ziekenhuis, tel. 0251 - 26 51 11. Het PSB is geopend op maandag t/m vrijdag van 09.00 uur- 16.00 uur.

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing