Informatieavond over stoppen met roken

Door: Bos Media Services

BEVERWIJK -  Op dinsdag 8 september 2015 organiseert het Rode Kruisziekenhuis (RKZ) een informatieavond voor mensen die willen stoppen met roken. De medewerkers van de Rookstoppoli lopen daarmee alvast vooruit op de oktobermaand, die tot 'Stoptober' is omgedoopt.  

Wilt u stoppen met roken, maar lukt het niet met een zelfhulpboek of onder begeleiding van uw huisarts met praktijkondersteuner? Dan bent bij de Rookstoppoli van het RKZ aan het juiste adres. Hier leert u waarom u rookt en wanneer u dat doet. Belangrijk hierbij is natuurlijk dat u zelf wilt stoppen met roken, of het voornemen heeft om te stoppen.

Longarts Pauline Dekker (o.a. bekend van het boek 'Nederland stopt! met roken') en rookstopcoaches Pauline Haasbroek en Ingrid Sprengers geven deze avond informatie over roken en stoppen met roken met behulp van begeleidende (rookstop)specialisten en de methode Optimale Interventie Strategie.

De Rookstoppoli maakt deel uit van de polikliniek Longgeneeskunde van het RKZ en heeft een samenwerkingsverband met het Sport Medisch Centrum IJmond (SMC) met als doel om gewichtstoename als gevolg van het stoppen met roken te voorkomen en tegelijkertijd te werken aan een gezonde en sportieve leefstijl.

Locatie en aanmelden
Kom dinsdag 8 september 2015 naar het restaurant op de tweede etage van het Rode Kruis Ziekenhuis aan de Vondellaan 13. Van 19:30 tot 21:00 uur (zaal open 19:15 uur) kunt u gratis aanschuiven. Iedereen is van harte welkom, maar vooraf aanmelden is noodzakelijk. Dat kan via het aanmeldingsformulier op de website www.rkz.nl of telefonisch bij het patiëntenservicebureau (0251 265111, tijdens kantooruren).

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing