Informatiebijeenkomst over ernstig overgewicht

BEVERWIJK - Het Rode Kruis Ziekenhuis (RKZ) organiseert in samenwerking met de Nederlandse Obesitas Kliniek op donderdag 11 december een informatiebijeenkomst over de behandeling van ernstig overgewicht. Hierin wordt uitgelegd wanneer iemand in aanmerking komt voor een maagoperatie en op welke wijze mensen met ernstig overgewicht begeleid worden. 

Steeds meer Nederlanders hebben overgewicht, van wie een groot deel zelfs in een ernstige vorm. Dit heet obesitas. Al deze extra kilo's kunnen grote gezondheidsproblemen veroorzaken, nu en in de toekomst. Mensen met obesitas kunnen voor behandeling terecht in het RKZ, waar een professioneel en gespecialiseerd behandelteam in samenwerking met de Nederlandse Obesitas Kliniek het volledige behandelpakket kan aanbieden.

Sprekers
Tijdens de avonden worden de aanwezigen over het onderwerp geïnformeerd vanuit verschillende invalshoeken. Bijdragen worden verzorgd door een chirurg en een gespecialiseerd verpleegkundige uit het RKZ en door de Nederlandse Obesitas Kliniek. Er is ruime gelegenheid om vragen te stellen.

Locatie en tijd
De bijeenkomst vindt plaats in het restaurant van het ziekenhuis op de tweede verdieping. 2e etage en duurt van 18:30 tot 19:30 uur. De zaal is open vanaf 18:00 uur.

Aanmelden
De bijeenkomst is gratis toegankelijk, maar uitsluitend op basis van aanmelding. Kijk hiervoor op www.rkz.nl/agenda en vul het formulier in. Telefonisch aanmelden kan via nummer 0251 265111 op werkdagen tussen 09:00 en 16:00 uur.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing