Informatiebijeenkomst over stoppen met roken

Door: Bos Media Services

BEVERWIJK - Stoppen met roken, veel mensen willen dat. Overweegt u dat ook? Bent u het zat om in weer en wind buiten te moeten roken? Kunt u uw geld wel beter gebruiken of wilt u van dat nare hoestje af? Op dinsdag 24 februari 2015 organiseert de Rookstoppoli van het Rode Kruis Ziekenhuis (RKZ) een informatieavond voor mensen die willen stoppen met roken. 

Wilt u stoppen met roken, maar lukt het niet met een zelfhulpboek of onder begeleiding van uw huisarts met praktijkondersteuner? Dan bent bij de Rookstoppoli van het RKZ aan het juiste adres. Hier leert u waarom u rookt en wanneer u dat doet. Belangrijk hierbij is natuurlijk dat u zelf wilt stoppen met roken, of het voornemen heeft om te stoppen.

Longarts Pauline Dekker (onder meer bekend van het boek 'Nederland stopt! met roken') en rookstopcoaches Pauline Haasbroek en Ingrid Sprengers geven deze avond informatie over roken en stoppen met roken met behulp van begeleidende (rookstop)specialisten en de methode Optimale Interventie Strategie. Op deze avond komt ook een Rookstopper aan het woord.

De Rookstoppoli heeft een samenwerkingsverband met het Sport Medisch Centrum IJmond (SMC) met als doel om gewichtstoename als gevolg van het stoppen met roken te voorkomen en tegelijkertijd te werken aan een gezonde en sportieve leefstijl. De Rookstoppoli maakt deel uit van de polikliniek Longgeneeskunde van het Rode Kruis Ziekenhuis.

Locatie en aanmelden
Kom dinsdag 24 februari 2015 naar het restaurant (2e etage) van het Rode Kruis Ziekenhuis aan de  Vondellaan 13. Van 19:30 tot 21:00 uur (zaal open 19:15 uur) kunt u gratis aanschuiven. Iedereen is van harte welkom, maar aanmelden vooraf is verplicht. Dit kan via www.rkz.nl of telefonisch bij het patiëntenservicebureau via nummer 0251 265111 (tijdens kantooruren).

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing