Informatiebijeenkomst 'Stoppen met roken'

Door: Jan Pronk

Op woensdag 24 augustus 2022 organiseert de RKZ-Rookstoppoli een informatiebijeenkomst 'Stoppen met roken'. De informatiebijeenkomst begint om 19:00 uur en duurt ongeveer 1,5 uur.

BEVERWIJK - Veel mensen willen stoppen met roken. Overweegt u dat ook?
Wilt u stoppen met roken, maar lukt het niet met een zelfhulpboek of onder begeleiding van uw huisarts met praktijkondersteuner? Dan bent u bij de Rookstoppoli van het RKZ aan het juiste adres. Hier leert u waarom u rookt en wanneer u dat doet. Belangrijk hierbij is natuurlijk dat u zelf wilt stoppen met roken, of het voornemen heeft om te stoppen.

Rookstopcoaches Pauline Haasbroek en Ingrid Sprengers, geven deze avond informatie over roken en stoppen met roken, met behulp van begeleidende (rookstop)specialisten en onze methode Optimale Interventie Strategie. Direct na de bijeenkomst is er gelegenheid om op korte termijn een afspraak  te maken op de Rookstoppoli.

Volledige vergoeding
Zorgverzekeraars vergoeden de begeleiding door de Rookstoppoli volledig, inclusief eventuele extra hulpmiddelen die u nodig heeft (zoals pleisters of medicijnen). We richten ons op alle mensen die willen stoppen met roken, dus ook op de gezonde, jonge rokers. Wilt u blijvend stoppen met roken? Meld u dan aan bij de Rookstoppoli. U heeft hiervoor een verwijzing nodig van uw specialist of huisarts.

Locatie en aanmelden
Kom woensdag 24 augustus 2022 naar het restaurant (2e etage) van het Rode Kruis Ziekenhuis, Vondellaan 13 te Beverwijk. Van 19.00 tot 20.30 uur (zaal open vanaf 18:45 uur) kunt u gratis aanschuiven. U kunt zich aanmelden via het aanmeldingsformulier op de website www.rkz.nl

RKZ-Rookstoppoli
De Rookstoppoli van het RKZ bestaat al sinds 2009. Jaarlijks helpen we meer dan 400 nieuwe patiënten. De begeleiding op de poli is door longartsen en gespecialiseerde rookstopcoaches, zij zijn allemaal geregistreerd in het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken.

 

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing