Informatiebijeenkomst waardevol leven

Door: Jan Pronk

IJMOND - Op donderdag 30 november organiseert de Vitale Huiskamer een bijeenkomst met als thema ‘waardevol leven’. Geestelijk verzorger Dave Wijker van het Rode Kruis Ziekenhuis Beverwijk zal tijdens deze bijeenkomst ingaan op vragen als ‘hoe blijf ik positief, ondanks uitdagingen door mijn chronische aandoening? Hoe kan ik zin en betekenis vinden?

Locatie & aanmelden
Datum en tijd: donderdag 30 november, 10:30 – 12:00 uur. Locatie: Vitale Huiskamer in Vitaliteitscentrum Fit4You2, Beneluxlaan 205, 1966 WJ Heemskerk.

Aansluitend is er een informeel samenzijn om het gesprek voort te zetten onder het genot van een kopje koffie en of thee. Deelname is gratis. Om uw plaats te reserveren, kunt u zich aanmelden via [email protected].

Wij hopen u te mogen verwelkomen op 30 november in de vitale huiskamer van Fit4You2.

Vitale Huiskamer
De Vitale Huiskamer is een warme en gastvrije omgeving waar iedereen zich op z’n gemak kan voelen. Het is een ruimte waar mensen van verschillende leeftijden en culturen elkaar op een prettige manier kunnen leren kennen. Dit is mogelijk door de activiteiten, workshops en programma’s van de maatschappelijke partners. Betrokken partners zijn het Rode Kruis Ziekenhuis, Maatje Z, Stichting Welzijn Beverwijk, het Centrum voor de Kunsten, de GGD, Viva! Zorggroep, RIBW K/AM, FACT en Reakt en de gemeenten Heemskerk en Beverwijk.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing