Informatiebijeenkomsten Tata Steel

Door: Jan Pronk

IJMUIDEN - Afgelopen weekend organiseerden we het Tata Steel Festival. Ruim 3000 omwonenden en andere geïnteresseerden kwamen bij ons langs om een kijkje te nemen achter de schermen. De aanwezigen hebben kunnen horen over onze vorderingen op het verminderen van de impact op onze omgeving en over onze plannen om groen staal te gaan maken met waterstof. Het was wat ons betreft een geslaagd evenement, waarin we vele omwonenden hebben gesproken en vooral hebben kunnen luisteren naar wat er allemaal speelt. We kregen ook vele vragen en hebben er hopelijk evenveel beantwoord.

Dat willen we blijven doen! Daarom organiseren we op donderdagmiddag 13 oktober en zaterdag 22 oktober twee inloopsessie waarin we graag naar omwonenden luisteren en met ze in gesprek (blijven) gaan. Dit doen we in ons loket aan de Zwaanstraat 20 in Wijk aan Zee.

We hebben veel maatregelen ten uitvoer gebracht. In metingen zien we ook de impact hiervan. Maar we zijn er nog niet. De ambities die we onszelf hebben gesteld zijn uitdagend en de zorgen van onze omwonenden zijn nog duidelijk zichtbaar. Wij blijven graag op de hoogte van hun ervaringen. Dit is voor ons waardevol, zeker ook om te kunnen blijven doorpakken met het verminderen van de impact op de omgeving.

Hopelijk kunnen jullie hier aandacht aan besteden, zodat zoveel mogelijk mensen uit de nabije omgeving van Tata Steel van dit initiatief weten en naar ons toe kunnen komen.
Aanmelden kan via www.tatasteelevents.com/nl/indebuurt

 

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing