Inloopavond inrichting Breestraat en Zeestraat

Door: Bos Media Services

BEVERWIJK - Op woensdag 2 september 2015 vindt in het stadhuis een inloopavond plaats over het schetsontwerp voor de herinrichting van de Breestraat e.o. en de Zeestraat. De inloopavond start om 17:00 uur en is in de raadzaal. 

Gedurende de avond wordt op drie momenten een korte presentatie gegeven, te weten om 17:30 uur, 18:30 uur en 19:30 uur. De avond eindigt om 20:00 uur.

In juni 2015 heeft de gemeenteraad van Beverwijk de uitgangspunten voor het ontwerp voor de herinrichting van de Breestraat met aanloopstraten en de Zeestraat vastgesteld. Direct aansluitend is stedenbouwkundig bureau AKRO uit Utrecht begonnen met het schetsen van het ontwerp. Deze schetsen worden op 2 september gepresenteerd.

Op woensdag 2 september 2015 tussen 17:00 uur en 20:00 uur is iedereen van harte welkom om de schetsen te bekijken, vragen te stellen, van gedachten te wisselen en zijn/haar mening kenbaar te maken. Zowel het schetsontwerp van de Zeestraat als de Breestraat worden op panelen en via digitale presentaties getoond. De inbreng van de aanwezigen wordt waar mogelijk meegenomen in het voorlopige ontwerp.

In oktober 2015 wordt het voorlopige ontwerp ter besluitvorming aan het college voorgelegd. In die periode wordt ook een inspraakvond over het voorlopig ontwerp georganiseerd worden.

De schetsen zijn vanaf maandag 31 augustus 2015 te bekijken op www.rondjebree.nl. De herinrichting van de Breestraat e.o. en de Zeestraat komt voort uit de vorig jaar door de gemeenteraad vastgestelde Centrumvisie Rondje Bree. Naast de herinrichting, in de visie Rondje Bree fysieke pijler genoemd, bevat de visie ook de pijlers winkelbestand en gastvrijheid/communicatie.

advertenties

Verhuis- en Transportbedrijf Johan Post
Fietspoint
Autoverzekering vergelijken
Café-Biljart Carillon
Bloemsierkunst De Duinroos
Energie vergelijken
Beverwijkse Koeriersdienst en Stadspost
Goedkoopste Energieleverancier
TarwegrasKoning
Energie Vergelijken
Energievergelijker
Lenary.nl
Kentekencheck
Sim Only Check
goedbegin.eu
Vergelijk vaste lasten
Startpagina24.com
Ikvergelijk.nu
Online Casino Informatie
Telefoon.nl
Creditcard.nl