INSCHRIJVEN VOOR TIMMERDORP HEEMSKERK

Door: Ab Jenema

Heemskerk - Ook in Heemskerk komt er een Timmerdorp tijdens de zomervakantie. In de laatste week van de zomervakantie wordt er in samenwerking met Projectgroep Timmerdorp Heemskerk, voor de eerste keer Timmerdorp Heemskerk georganiseerd. Tijdens deze week kunnen kinderen in de leeftijd van 7 t/m 12 jaar hutten bouwen.

Het thema is Olympische Spelen. Naast het bouwen van hutten worden er diverse andere activiteiten georganiseerd. Denk hierbij aan een disco en een vossenjacht. Het terrein van het Timmerdorp is naast buurtcentrum De Schuilhoek, van Bronckhorststraat 1, Heemskerk.

Het Timmerdorp is van maandag 22 augustus t/m donderdag 25 augustus. Op maandag t/m woensdagavond is er nog een avondprogramma vanaf 19.00 uur. Voor meer informatie: www.welschapwelzijn.nl/vakantieactiviteiten

Aanmelden

De Kaartverkoop is op dinsdag 5 juli en woensdag 6 juli in buurtcentrum De Schuilhoek (van Bronckhorststraat 1) van 19:00 uur tot 21:00 uur. Pinnen is niet mogelijk.

Er zijn 100 plaatsen en VOL=VOL

Wilt u zelf als vrijwilliger bijdragen aan deze leuke activiteit? U kunt zich aanmelden en meer informatie krijgen bij: Marcha Janson, [email protected].

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing