Inschrijven Wijckloop alleen online mogelijk

Door: Hetty Franzani

WIJK AAN ZEE - Op zondag 4 oktober 2015 wordt voor de 7e keer de Wijckloop georganiseerd. Inschrijven is alleen mogelijk via wijckloop.nl of inschrijven.nl en niet op de dag zelf. 

De Wijckloop is een uniek hardloopevenement dat de afgelopen jaren veel fans heeft verzameld die met plezier een uitdagend parcours lopen door de duinen van Wijk aan Zee en Heemskerk. Het is een initiatief van medewerkers van Het Rode Kruis Ziekenhuis, Viva! Zorggroep en Heliomare.   

Diverse afstanden voor jong en oud

Deelnemers kunnen zich inschrijven voor afstanden van 5 km, 10 km of 16 km. De routes lopen grotendeels over onverharde paden door de duinen. Bij de 10 km en 16 km lopen deelnemers ook over het strand en de route van 16 km gaat tevens over de Kruisberg. Voor de jonge sportievelingen zijn er twee mooie parcours van 1½ en 3 km. Ouders en begeleiders mogen meelopen om aan te moedigen! Dat kan voordat hun eigen wedstrijd start. Voor de winnaars van alle hardloopafstanden zijn er leuke prijzen beschikbaar en alle deelnemers ontvangen een herinnering.

Kleinschalig evenement
De organisatie geeft aan dat dit een kleinschalig evenement is en blijft. Al veel enthousiaste lopers hebben zich aangemeld. Op de dag zelf inschrijven, is niet meer mogelijk. Wees er dus snel bij!

Voor meer informatie en inschrijven: www.wijckloop.nl.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
Café-Biljart Carillon
LEQUAL Online Marketing