INSCHRIJVING DUURZAAMHEID CHALLENGE VOOR SCHOLEN GEOPEND

Door: Ab Jenema

IJMOND -  Op 7 oktober 2020 komen ruim 350 leerlingen van diverse middelbare scholen uit Noord-Holland bij elkaar op de Inspiratiedag Energie & Duurzaamheid 2020. Zij presenteren daar hun creatieve oplossing voor een uitdaging op het gebied van Energie & Duurzaamheid in onze regio. Een uitdaging dicht bij huis, die hun direct raakt.
 

Leerlingen van alle middelbare scholen uit Noord-Holland zijn welkom om dit jaar deel te nemen aan deze Challenge.
 

De Challenge zal plaatsvinden in het schooljaar 20/21.
 

Aanmelden kan gedaan worden door een vertegenwoordiger van de school (docent/decaan), door het (geschatte) aantal leerlingen, de studierichting en het leerjaar aan ons door te geven via [email protected] . Dit kan tot 1 juni 2020, maar vol=vol.
Een team bestaat uit minimaal 4 en maximaal 6 leerlingen.

De Duurzaamheid Challenge 2020 is een interdisciplinair kennisevent. Studenten, jonge professionals en bedrijven met verschillende achtergronden komen samen om de uitdaging van verduurzaming aan te gaan.
 

De middag bestaat voor de leerlingen/studenten o.a. uit:
 
·         Inspiratiesessies, gegeven door jonge professionals, die op bijzondere wijze bezig zijn met Energie & Duurzaamheid
 
·         Kennismaking met duurzame bedrijven
 
·         De finale van de Duurzaamheid Challenge
 
 
 
De voorbereidingen voor de Challenge zullen op school plaatsvinden. Tussen 17 augustus en 7 oktober zullen de leerlingen met hun teams een oplossing gaan bedenken voor de uitdaging.

De teams hebben dus 7 weken de tijd om aan dit project te werken.
 
Ieder team zal worden bijgestaan door een coach, een student van Hogeschool InHolland Alkmaar en natuurlijk ontvangen ze van ons een leidraad, om dit project leuk, interessant, duidelijk en succesvol te maken.
 
 

Meer informatie is te vinden op www.energieenduurzaamheid.nl.
 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing