Inschrijving Sneeuwdag stromen binnen

Door: Ab Jenema

REGIO - Wintersportervaring ook mogelijk met verstandelijke beperking.
Heb je een verstandelijke beperking? Én wil je kennismaken met wintersport? Misschien dacht je dat dit niet kon, maar het kan wel! Tijdens de Sneeuwdag kan je met individuele begeleiding de beginselen van het skiën leren. Heb je naast een verstandelijke beperking ook een lichamelijke beperking, dan kan je deelnemen aan een zitski-ervaring aangeboden door Ski-Uniek. Ook kan er de hele dag worden gesleed van een echte sneeuwheuvel.


Stichting Onbeperkt Doen organiseert dit jaar voor de vijfde keer de Sneeuwdag in Snowplanet (Velsen-Zuid). Inmiddels zullen veel mensen met een verstandelijke beperking uit de omgeving van Haarlem van de Sneeuwdag hebben gehoord, maar de deelnemers komen van steeds verder naar de Sneeuwdag toe! In 2013 begon de Sneeuwdag met 50 deelnemers, dit jaar is er plaats voor 200 deelnemers. Er kan wel gezegd worden dat de Sneeuwdag een groot succes is.

Dit jaar vindt de Sneeuwdag plaats op zaterdag 9 april. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je zelf ervaren waarom zoveel mensen de Sneeuwdag zo leuk vinden? Kijk dan op www.sneeuwdag.nl  en geef je op. Wacht niet te lang, want de vorige keer zaten de inschrijvingen snel vol. Het zitskiën is inmiddels vol. (Let op: de Sneeuwdag is alleen voor mensen met een verstandelijke beperking).

De Sneeuwdag kan niet bestaan zonder de hulp van 35 vrijwilligers die zich de gehele dag actief inzetten en de sponsoren die de dag mogelijk maken: Snowplanet, het Printhuis, Stichting Aviom, Ski-Uniek, Graphix Photos, O’Neill, PlayActive, de Timmerfabriek en Kenn-IT. De organisatie van de Sneeuwdag geeft aan heel blij te zijn met al deze mensen die de Sneeuwdag actief steunen.

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing