Inschrijving vierde Wijckloop van start

Door: Cor Beumer

WIJK AAN ZEE - Op zondag 7 oktober 2012 wordt voor de vierde keer de Wijckloop georganiseerd. En het lijkt erop dat deze editie nog mooier en beter wordt. Er zijn dit jaar wederom nieuwe afstanden toegevoegd om deelname voor wandelaars en hardlopers nog aantrekkelijker te maken. Schrijf nu in op www.wijckloop.nl voor de wandelroute van 10 of 16 km, de hardloopwedstrijd van 5, 10 of 16 km en speciaal voor jonge sportievelingen de afstand 1½ of 3 km. De Wijckloop vindt plaats in Wijk aan Zee op zondag 7 oktober en de routes gaan allemaal door het prachtige duinlandschap.

Tijdens deze vierde editie is voor de hardlopers de afstand van 5 km toegevoegd. Dit maakt de Wijckloop ook aantrekkelijk voor de beginnende hardloper, die wel een uitdaging aan wil gaan met zich zelf en andere lopers. Want, een uitdaging is de Wijckloop wel. Alle afstanden gaan door het duingebied, over paden en heuvels en door het zand. Voor de gevorderde wandelaar is het nu ook mogelijk om 16km te wandelen, naast de 10 km.

Ook voor kinderen en jeugd zijn er voldoende mogelijkheden om deel te nemen aan dit sportieve evenement. Zij kunnen kiezen uit 1½, 3 of 5 km. En ouders of trotse opa’s en oma’s mogen meelopen om aan te moedigen! Dat kan zelfs voordat hun eigen wedstrijd start. De route gaat door het natuurgebied; over heuvels, onverharde paden en de 16 km ook over de Kruisberg. Het zijn een uitdagende parcours waarbij jong en oud, kunnen genieten van de natuur.

De inschrijving voor de Wijckloop is nu geopend. De organisatie geeft aan dat dit een kleinschalig evenement blijft, dus wees er snel bij. Vol is vol! Kijk op www.wijckloop.nl en schrijf u in via www.inschrijven.nl. Zo lang als de inschrijving geopend is, kan men zich ook op de dag van het evenement inschrijven, maar als de limitie van lopers bereikt wordt kan u teleurgesteld worden als een nainschrijving niet meer mogelijk is.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing