Inschrijving Wijckloop 2017 van start

Door: Ab Jenema

IJmond - De inschrijving voor de Wijckloop, op 1 oktober 2017, is van start gegaan. De Wijckloop is een jaarlijks terugkerend hardloopevenement voor jong en oud, georganiseerd door medewerkers van het Rode Kruis Ziekenhuis, ViVa! Zorggroep en Heliomare.

Inschrijving is open.
Dit jaar mogen maximaal 500 deelnemers meelopen, dus wees er snel bij! Inschrijven is vanaf nu mogelijk via de website: www.wijckloop.nl.

Diverse afstanden.
Volwassenen (vanaf 16 jaar) kunnen zich inschrijven voor de trimloop van 5, 10 of 16 km. Voor kinderen en jongeren tot 16 jaar zijn er twee afstanden; 1,5 en 3 km. De routes lopen door het prachtige Noordhollandse duinreservaat bij Wijk aan Zee en Heemskerk.

Goed doel.
Dit jaar is er een goed doel gekoppeld aan de Wijckloop; de organisatie stelt een bedrag beschikbaar voor een van de projecten die door de organiserende partijen zijn ingediend. Dit zijn de volgend drie projecten: beweeg- en sportfaciliteiten voor leerlingen van Heliomare, het opknappen van de buitenkinderspeelplaats van het RKZ/Brandwondencentrum en het project Gouden dagen dat zich richt op het voorkomen van eenzaamheid bij ouderen. De deelnemers aan de Wijckloop bepalen welk goed doel het gaat worden.

Meer informatie.
Voor meer informatie over de inschrijving, de routes en het parcours zie www.wijckloop.nl

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing