Insectenhotel maken op Kinderboerderij De Baak

Door: Jan Pronk

BEVERWIJK - Op woensdagmiddag 26 juni kun jij bij Kinderboerderij de Baak een insectenhotel maken. Dat is niet alleen leuk om te doen, als je het insectenhotel thuis ophangt, help je insecten daar enorm mee.

Met een insectenhotel lok je insecten die nuttig kunnen zijn voor belangrijke taken in onze tuinen; ze zorgen voor bestuiving en zijn natuurlijke bestrijders. Toch hebben zij het moeilijk. Wil jij ze ook helpen? Kom dan naar de Baakbelevenis en zet je eigen insectenhotel in elkaar! Hang het insectenhotel thuis op een hoge, zonnige plek en help mee onze natuur te verbeteren!

Aanmelden

Vanwege het beperkte aantal plaatsen is het noodzakelijk om je voor deze activiteit op te geven.

Aanmelden kan via www.nmebeverwijkheemskerk.nl/aanmelden. Je kunt starten om 15.00 uur of om 16.00 uur. Deelname is gratis. Het adres van Kinderboerderij De Baak is Westerhoutweg 18, 1942 HK Beverwijk.

NME Beverwijk

NME Beverwijk organiseert activiteiten op het gebied van natuur en milieueducatie in Beverwijk en omgeving. Voor meer informatie over ons aanbod kijkt u op www.nmebeverwijkheemskerk.nl of neemt u contact op via [email protected].

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing