Inspiratieavond over zelf bouwen

Door: Ab Jenema

IJMOND - Denkt u erover uw nieuwe thuis zelf te bouwen? Denk dan ook eens aan duurzaam bouwen. Groot wooncomfort, lage energiekosten, bijdragen aan een gezond milieu: genoeg voordelen om de stap te zetten. Maar waar begint u? Kom op 2 februari naar Du-Dock in IJmuiden om u door professionals te laten inspireren en informeren tijdens de Zelfbouw-avond.

Voor kopers van kavels, architecten, aannemers en bouwers organiseren Omgevingsdienst IJmond en gemeente Velsen een inspirerende informatieavond waar verschillende aspecten van duurzaam bouwen besproken en gepresenteerd worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan energiezuinige technieken voor verwarmen en koelen en duurzaam materiaalgebruik. Hierna is er de mogelijkheid vragen te stellen en met elkaar het gesprek aan te gaan.

Programma

19.30               Inloop Du-Dock, Plein 1945 nr. 3, IJmuiden

19.45               Welkom door Jos van Kessel, Omgevingsdienst IJmond

20.00               Presentatie duurzaam bouwen door Piet Meijer, Meijer Energie en Milieu   Management

21.00               Vragenronde en nagesprek

21.30               Einde

 

Aanmelden kan via [email protected] onder vermelding van uw naam en het aantal personen waar u mee komt. Neemt u gerust uw architect of aannemer mee! Entree is gratis.

Duurzaam bouwen

Wanneer u gaat bouwen is dat vaak een natuurlijk moment om na te denken over en aan de slag te gaan met duurzaamheid. Niet alleen is dit beter voor het milieu, het zijn rendabele maatregelen waar u de komende jaren van kunt genieten. Dak-, gevel-, muur- en vloerisolatie zorgen voor comfort, en ook materiaalkeuze, ventilatiesystemen en keuze voor juiste verwarming dragen bij aan een gezonde en energiezuinige leefomgeving.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing