Inspiratiesessie ‘Bewustzijn en Beeld’ bij ISOO

Door: Ab Jenema

IJMOND - Fotografiecentrum ISOO biedt een breed pakket aan activiteiten aan. Naast lezingen, workshops en fotowandelingen, biedt ISOO nu iets nieuws aan. Wil je ervaren hoe het is om je op een andere manier bewust te zijn van de wereld om je heen? Doe dan mee met de inspiratiesessie ’Bewustzijn en Beeld’.

Op zondag 25 oktober aanstaande, van 13.30 – 17.00 uur, word je bij ISOO ontvangen door Jose Vingerhoed (meditatie) en Nel Luiken (fotografie). Gezamenlijk verzorgen zij de inspiratiesessie ‘Bewustzijn en Beeld’.

De middag begint met meditatie voor ontspanning en ‘in het moment zijn’. Vervolgens wordt de sessie buiten voortgezet. Daar doen we nog een korte oefening om de ‘ontspannen staat van zijn’ vast te houden, om ons op een andere manier bewust te zijn van de wereld om ons heen. Ervaar het kijken en fotograferen met andere ogen.

Het gaat tijdens deze sessie vooral niet over cameratechniek, maar zorg wel dat je vertrouwd bent met de camera of smartphone die je wilt gebruiken. Als we terugkomen, bekijken we samen de beelden en evalueren wat we gezien hebben.

Wat is er nodig voor deze middag. In elk geval een ‘open mind’. Verder je smartphone of een digitale camera om foto’s mee te maken en een USB-kabeltje om je foto’s later op een groter scherm te kunnen bekijken. 

De locatie is het fotografiecentrum ISOO aan het Stationsplein in Beverwijk. Maximaal 8 personen kunnen aan de sessie deelnemen. Voor meer informatie en aanmelden kun je mailen sturen naar [email protected]

 

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
Café-Biljart Carillon
LEQUAL Online Marketing