Interactieve Sinterklaas livestream een groot succes!

Door: Jan Pronk

BEVERWIJK – zondag 29 november was het zover de eerste Sinterklaas Livestream georganiseerd door het Sinterklaas Comité Beverwijk. Als alternatief voor het niet door kunnen gaan van de intocht in de haven van Beverwijk.

Om precies 14.30 uur startte de livestream via SinterklaasBeverwijk.nl en ruim voor die tijd waren er al vele kijkers jong en oud in afwachting van wat er zou komen. In de week voorafgaande aan de livestream zijn er meer dan 1500 SURPRISE TASSEN opgehaald, welke pas mochten worden opengemaakt tijdens de stream. Na het openen bleek er van alles in de tas te zitten om tijdens de livestream te gebruiken van bingokaart tot kleurplaat en zelfs een zakje pepernoten!

Onder leiding van het presentatie duo Kelly en Markjan werd het een vlotte stream met veel interactie met de kijkers. Burgemeester Smit van Beverwijk kon niet ontbreken hij was via het scherm aanwezig om zo ook dit jaar Sinterklaas van harte welkom te heten in Beverwijk. Een heus digitaal ZOOM publiek maakte het decor compleet. Vele vragen werden er via WhatsApp gesteld en ook menig foto en filmpje werden ingestuurd. Onze speciale verslaggevers Britt en Sien gingen op pad om de kijkers live een vraag te laten stellen aan Sinterklaas.

Het Sinterklaas Comité Beverwijk kijkt dan ook terug op een geslaagde Sinterklaas Livestream.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing