Jacky's Choice in Kasteeltuin Assumburg

Door: Jan Pronk

IJMOND - Aanstaande zondag 13 augustus treedt het duo 'Jacky's Choice' op in de Kasteeltuin achter Slot Assumburg aan de Tolweg in Heemskerk. Singer-songwriters Jacqueline van Lint en Ronald Günther treden al sinds 2015 samen op en hebben veel podiumervaring.

Ze zijn veelzijdige muzikanten; Jacqueline zingt en speelt piano, gitaar, mondharmonica en lichte percussie, en Ronald zingt en speelt gitaar. Hun zelfgeschreven nummers en covers van andere bands worden aan elkaar gepraat met mooie verhalen. Deze middag is hun thema 'Memory Lane' en zij zullen gedurende ongeveer anderhalf uur het gehele middagprogramma vullen.

De aanvang is 14 uur en de toegang is zoals altijd gratis. 

Nadat het vorige concert vanwege storm (letterlijk) moest worden afgeblazen, zien de weersvooruitzichten er voor komende zondag beter uit. Hopelijk kunnen de bezoekers nu wel genieten van een zomers muziekoptreden in de prachtige kasteeltuin.

In het Koetshuijs, dat gelegen is bij de ingang van de tuin, zijn drankjes verkrijgbaar. Omdat het Koetshuijs wordt gerund door vrijwilligers, is de prijs van de consumpties zeer billijk.

Meer informatie is te vinden op www.kasteeltuinassumburg.nl

 

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing