Jarig Sportfondsenbad blijft feest vieren

Door: Bos Media Services

BEVERWIJK - Op 6 november 2015 bestaat het Sportfondsenbad Beverwijk precies 50 jaar. Het in 1965 geopende zwembad viert daarom al het hele jaar feest. Het afgelopen jaar hebben er al verschillende feestelijke activiteiten plaatsgevonden, maar het programma duurt nog even voort. 

Eerst is het zwembad vanwege de zomervakantie (4 juli t/m 26 juli 2015) drie weken gesloten. Daarna, van 27 juli t/m 16 augustus 2015, is er een speciaal zomerrooster van toepassing. Tijdens deze drie weken is er extra veel ruimte om recreatief te zwemmen, maar ook zijn er verschillende doelgroepactiviteiten, zodat ook in de vakantie aan de conditie gewerkt kan worden.

Tevens wordt in de laatste week van de zomervakantie de traditionele zwemvierdaagse georganiseerd. Van 10 t/m 14 augustus 2015 is het weer mogelijk om 250, 500 of meer meters per dag te te zwemmen voor de felbegeerde medaille.

De zwem4daagse is voor iedereen die minimaal in het bezit is van een A-diploma. Dus kom ook gezellig met het hele gezin, vriendjes, vriendinnetjes zwemmen in de laatste week van de zomervakantie. Om deel te kunnen nemen, is het mogelijk om tot en met 9 augustus 2015 in te schrijven bij de receptie en de kosten bedragen € 11,75 per persoon.

Het feest is dan nog niet afgelopen, want op zondag 6 september 2015 en zondag 18 oktober 2015 wordt wederom Jip’s stormbaan challenge georganiseerd. Hierbij is het de bedoeling dat deelnemers zo snel mogelijk over de stormbaan klimmen en klauteren. De deelnemer met de beste tijd verovert hiermee een plekje in het klassement. Ook wordt er op zondag 11 oktober 2015 weer een spetterende kindermiddag georganiseerd. Van 13:00 tot 16:00 uur kunnen kinderen deelnemen aan allerlei leuke spelletjes en hierbij zijn nog de laatste jubileumstickers te verdienen.

Ook de echte zwemliefhebbers kunnen hun hart ophalen, want op zaterdag 31 oktober 2015 wordt er een zwemmarathon georganiseerd. Hierbij is het de bedoeling dat teams, bestaande uit maximaal zes personen, vier uur lang banen zwemmen. Onder begeleiding van DJ's wordt dit een spetterend zwemfeest. Dus stel een team samen van vrienden, buren, familie of collega’s en zet samen een mooie prestatie neer.

Tot slot staat er nog een hele feestweek op de planning, die van start gaat op zondag 1 november 2015 met een reünie voor oud medewerkers. Hiervoor wordt nog gezocht naar mensen die in de periode van 1965 tot 2015 bij het Sportfondsenbad Beverwijk gewerkt hebben. Dus kent of bent u een oud medewerker, neem dan contact met de jubileumcommissie op via [email protected].

Op woensdag 4 november 2015 zal er een sportcongres georganiseerd worden en er staan in die week nog meer feestelijke activiteiten op het programma. Voor meer informatie over alle jubileumactiviteiten kunt u terecht op www.sfb50.nl of bel met 0251 234363.

Ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum is het al het hele jaar mogelijk om uw zwemdiplomafoto te laten digitaliseren. Maar ook digitale foto's van de uitreiking van uw zwemdiploma zijn natuurlijk van harte welkom. Met al deze foto’s wordt een uniek fotoarchief aangelegd. De foto's zullen tevens tentoongesteld worden bij ISOO.nu aan het Stationsplein 46 en ook zullen de foto's via de website www.isoo.nu te bekijken zijn.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing