JCI IJmond organiseert de 3e Ronde van JCI op 29 mei

Door: Ab Jenema

REGIO - De ronde voor fietsliefhebbers en wielrenfanaten

Op zondag 29 mei organiseert JCI IJmond de 3e Ronde van JCI. De Ronde van JCI is de ronde voor fietsliefhebbers en wielrenfanaten. Deelnemers hebben de keuze uit een route van 40, 70 of 120 kilometer uitgestippeld door het prachtige Noord-Holland met rustplaatsen als Kwalitaria Broekpolder in Heemskerk en de Gouden Karper in Ursem.

Wat kunnen deelnemers verwachten?

De ronde zal starten en eindigen bij Bob’s Party & Events in Uitgeest. Daar zullen alle deelnemers welkom worden geheten met een kop koffie of thee. Vervolgens zal de 120 kilometer om 08:30 uur van start gaan, de 70 kilometer om 09:30 uur en de 40 kilometer om 10:30 uur. Deelnemers aan de 40km mogen ook eerder starten, zodat zij op tijd terug zijn voor de bekendmaking van de goede doelen.

Bij de start zal Rick’s fruit de deelnemers voorzien van fruit voor onderweg. Versbakkerij Goemans zal broodjes aanbieden en om in topvorm te blijven deelt Maxim gratis sportdrank uit, die deelnemers zelf kunnen aanlengen in hun eigen bidon bij de start.

Deelnemers rijden niet alleen voor hun plezier maar steunen met hun deelname ook het JCI IJmond GoedeDoelenFonds. Op dezelfde dag zal JCI IJmond tussen 14.00 uur en 15:00 uur de eerste doelen bekend maken die met dit fonds hun wens in vervulling zullen zien gaan.  Een extra reden voor de inschrijvingen van het GoedeDoelenFonds om hun aanvraag te ondersteunen door mee te fietsen!

Op het terrein van Bob’s Party & Events kunnen deelnemers na afloop nog langs de stands van Kroone Liefting lopen waar de laatste snufjes en fietsen van Calnago en Cube te zien zullen zijn.

Hoe kunnen deelnemers zich inschrijven?

Via www.rondjevanjci.nl of via het www.ntfu.nl kunnen deelnemers zich vooraf inschrijven en gelijk gebruiken maken van het scan&go systeem, waardoor er gelijk gefietst kan worden. Inschrijven tijdens de dag zelf is uiteraard ook mogelijk.

Mochten deelnemers meer informatie wensen dan kunnen ze altijd kijken op www.rondevanjci.nl  JCI IJmond hoopt op een zonnige dag. Met veel fietsers krijgt het GoedeDoelenFonds impact en kunnen we de eerste goede doelen blij maken met een bijdrage.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing