JCI IJmond zoekt goede doelen voor 2017

Door: Jan Pronk

IJMOND - Verspil geen tijd en meld je nu aan! Gebruik de kracht van JCI IJmond om jouw goede doel extra in het zonnetje te zetten! 
JCI IJmond is een club van jonge ondernemers (25-40 jaar) die zich belangeloos inzet voor het goede doel. Vorig jaar hebben zij daarom het JCI IJmond GoedeDoelenFonds geïntroduceerd. 
Goede Doelen
Afgelopen jaren heeft JCI IJmond, geld ingezameld voor diverse goede doelen. Vorig jaar zijn er maar liefst 9 goede doelen gesteund. Benieuwd wat deze goede doelen met hun bijdrage hebben gedaan? Lees verder op www.jci-ijmond.nl.  

Meld je nu aan.

Zet jij je in voor een vereniging, organisatie, of ben je vrijwilliger, mantelzorger of een instelling met een maatschappelijk belang, gevestigd in de regio IJmond? En heb je een concreet doel voor ogen? Meld je (doel) dan vóór zaterdag 15 juli 2017 aan via www.jci-ijmond.nl/goededoelenfonds/aanmelden. Na sluiting van de inschrijfperiode word je geïnformeerd of JCI IJmond je aanvraag in behandeling neemt. Aanvullende vragen kunnen gemaild worden naar [email protected]

Voorwaarden voor ondersteuning.

De steun die je vraagt, kan zijn in de vorm van een financiële bijdrage voor een specifieke actie, evenement of project, of in de vorm van een paar extra handjes (vrijwilligers), of je hebt een gat in je begroting om jouw actie of project compleet te maken. Ben jij of ken jij nou net een vrijwilliger die wat extra ondersteuning kan gebruiken? Een project dat eindelijk eens succesvol afgerond moet worden? Of wil je lachende gezichten creëren bij onze mede IJmond bewoners? Geef jezelf of die ander dan op via ons aanmeldformulier.

Bites&Beats 2017.

Dit jaar organiseert JCI IJmond op zondag 27 augustus voor de 5e keer Bites&Beats. Tijdens dit evenement halen wij geld op voor het JCI IJmond GoedeDoelenFonds én maken wij de eerste goede doelen bekend. Zet deze datum vast in je agenda! 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing