Jeugdthriller Schuld Mel Wallis de Vries als musical te zien

Door: Irene Adrichem

BEVERWIJK- Beleef Schuld nu live in het Kennemer Theater, uitgevoerd als spannende thriller musical. Naar de bestseller van Mel Wallis de Vries, de succesvolste Young Adult-schrijver van Nederland. Schuld, voor iedereen vanaf 12 jaar, wordt gemaakt door het team van de thrillermusicals BOY 7, Vals en Shock. In de voorstelling zijn onder anderen Ridder van Kooten en Wieneke Remmers te zien.

Op vrijdag 7 december om 20:15 speelt Schuld in het Kennemer Theater in Beverwijk. Op een school plegen drie jongeren kort na elkaar zelfmoord. Er lijkt geen enkele overeenkomst tussen de drie te zijn: ze zitten niet in dezelfde klas en ze kennen elkaar amper. Maar dan, op dezelfde school, krijgt Tess een briefje dat alles verandert: 'Jij bent de volgende.' Wanneer Tess achter de waarheid probeert te komen, doet ze een schokkende ontdekking. Nu moet ze vrezen voor haar eigen leven, maar niemand gelooft haar… De spannende thrillermusical Schuld is op vrijdag 7 december te zien in het Kennemer Theater.

Voordat de voorstelling begint is er bij Schuld een covermodelwedstrijd in het theater, waarbij de deelnemers kans maken een covermodel te worden voor Mel's nieuwe boek. Kijk voor meer informatie en tickets op www.schuldthrillermusical.nl Meer informatie Mel Wallis de Vries is uitgegroeid tot de succesvolste jeugdthrillerschrijver van dit moment. Haar boeken zijn meermaals bekroond en staan hoog in de bestsellerlijsten. De afgelopen jaren won Mel de Prijs van de Jonge Jury met Vals, Schuld, Shock, Klem en Wreed. Met Pijn, verschenen bij Uitgeverij De Fontein, won ze voor de prijs voor de zesde keer. De spelers en makers Spelers: Wieneke Remmers, Ridder van Kooten, Anne de Blok, Jamie Kampinga en Sjors Arts.| Naar de bestseller van: Mel Wallis de Vries | Script, Liedteksten & Regie: Daniël Cohen | Muziek: Fons Merkies | Choreografie: Chiara Re | Lichtontwerp: Bart van den Heuvel | Geluidsontwerp: Erwin van den Broek | Producent: Michiel Morssinkho

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing