Joke Schelvis en Ton Limmen benoemd tot "Lid van verdienste"

Door: Jan Pronk

Beverwijk - Tijdens de Algemene Ledenvergadering van voetbalvereniging DEM zijn door het Algemeen Bestuur twee bijzondere mensen benoemd tot "Lid van verdienste".

Joke Schelvis en Ton Limmen betekenen enorm veel voor DEM en daarom heeft het Algemeen Bestuur met veel plezier hen benoemd tot "Lid van verdienste".

Dat Ton deze oorkonde verdiend is voor velen waarschijnlijk geen verassing, ook gezien de vele communicatie rondom de clubheld van het jaar verkiezing. Dit werd nog eens benadrukt door Mark van de Ven, voorzitter DEM. "Ton is een actieve vrijwilliger met een enorme bevlogen- en betrokkenheid bij 'zijn' club. Een vrijwilliger om trots op te zijn!

Joke daarentegen is helaas door ziekte veel minder vaak bij haar geliefde DEM te vinden. Maar Joke is net als Ton een Demmer in hart en nieren en erg geliefd bij spelers, trainers en andere vrijwilligers. Een stille kracht op de achtergrond en tot een jaar geleden altijd zichtbaar als harde werker in het paviljoen. Als gastvrouw op zaterdag en coördinator van de keuken zorgde ze dat het aan niets ontbrak en inkopen verstandig werden gedaan. Vriendelijkheid, geduld en behulpzaamheid werden uitgedragen en waren voelbaar in het paviljoen." Aldus de voorzitter van DEM.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing