JONGERENKOOR BIJ LEGER DES HEILS

Door: Jan Pronk

IJMOND – Het Leger des Heils in Kennemerland krijgt op zaterdag 18 maart bezoek van het jongerenkoor J-Unit Choir van het Leger des Heils.
Zij zullen op zaterdagavond een concert verzorgen in het Leger des Heils gebouw aan de Geysendorfferlaan 4 in Beverwijk.
Dit concert begint om 19.00 uur en is gratis.
Het J-Unit Choir is het landelijke gospelkoor van het Leger des Heils. Het bestaat uit een enthousiaste groep jonge zangers
die door middel van muziek het Evangelie van Jezus Christus wil uitdragen. J-Unit wordt begeleid door een eigen band en zingt diverse soorten gospelmuziek.
Het koor verleent regelmatig medewerking aan (jongeren)diensten, maar heeft ook een geheel eigen programma.
In beide gevallen brengen de jongeren van J-Unit de boodschap van het Evangelie met veel power en enthousiasme.


J-Unit Choir zingt voornamelijk moderne, Engelstalige gospel songs van internationaal bekende Christelijke artiesten zoals Israel Houghton,
Travis Cottrell, Lincoln Brewster, Michael W. Smith, Andy Green, Michael Neale en Kirk Franklin. Daarnaast zingen we ook Nederlandstalige nummers;
bewerkingen van Opwekking- en Leger des Heils liederen.
Op zaterdag 18 maart is J-Unit Choir actief in Beverwijk. Zaterdagmiddag van 14.00-15.00 uur geven zij een optreden op de Zwarte Markt.  
En vanaf 16.00 – 17.00 uur hebben zij een open repetitie. Iedereen die van zingen houdt en deze repetitie wil bijwonen is van harte welkom.
Om 19.00 uur verzorgen zij een mooi concert in het korpsgebouw waarbij zij veel van hun repertoire zullen laten horen. De toegang hiervoor is gratis.
    
Voor meer inlichtingen en of opgave kan men bellen met telefoonnummer
06-44535665 of via  de website  www.legerdesheils.nl/korpskennemerland

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing