Jos Bierman zet punt achter radiocarrière

Door: Bos Media Services

BEVERWIJK - Programmamaker Jos Bierman heeft een punt gezet achter zijn radiocarrière. Ruim een kwart eeuw presenteerde bij bij Radio Beverwijk het programma Toffe Tonen. Dit jaar bereikt hij de leeftijd van 85 jaar. Het programma Toffe Tonen was de laatste jaren alleen nog op dinsdag te horen, in het verleden was Jos meerdere dagen in de week voor Radio Beverwijk actief.

Naast zijn programma Toffe Tonen, waarin hij gevarieerde muziek liet horen en ook platen op verzoek draaide, maakte Jos Bierman ook geruime tijd een programma met countrymuziek onder de titel Terug Naar Country. Dit programma zette hij jaren geleden zelf al stop. Ook is Jos jarenlang penningmeester van Radio Beverwijk geweest. Van die functie nam ook ook jaren geleden al afscheid.

Radio Beverwijk dankt Jos Bierman voor zijn grote inzet voor de organisatie. ,,Jos is één van die mensen op wie je altijd kunt rekenen. Je weet gewoon dat zijn programma er altijd is. Hij zorgde er altijd voor dat er opnames beschikbaar waren, voor het geval hij door ziekte eens verstek moest laten gaan. En zelfs toen hij jaren geleden emigreerde naar Australië, bleef hij zijn programma gewoon maken. Die stuurde hij dan per post naar ons toe’’, vertelt Raimond Bos, lid van de programmaleiding. Na enkele jaren keerde Jos terug naar Nederland en maakte hij zijn programma's weer live.

De zendtijd tussen 12:00 en 14:00 uur op Radio Beverwijk wordt voortaan ingevuld door Ruud Jansen. Hij maakte zijn programma "Jansen bij de Lunch" al op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag en is dus vanaf komende week elke werkdag te horen.

Op de foto: Jos Bierman tijdens het maken van zijn programma Toffe Tonen in 2011. Foto: Bos Media Services

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing