Jubileum BHK wordt groots feest

Door: Cor Beumer

BEVERWIJK – Het ziet er naar uit dat de jubileumviering ‘Honderd jaar Beverwijkse Harmonie Kapel’ een grootse happening wordt. De feestelijkheden vinden plaats op zondag 16 september in het Kennemer Theater. De receptie is van 12.00 tot 13.30 uur, het openbare jubileumconcert begint om 14.00 uur. Dan musiceren naast de Beverwijkse Harmonie Kapel ook het Shantykoor Nortada uit IJmuiden en de Beverwijkse-Castriumse Accordeon Combinatie uit Castricum. Burgemeester Han van Leeuwen heeft laten weten de receptie en het concert bij te zullen wonen en de aanwezigen moeten niet raar opkijken als hij ook een deuntje meespeelt. Van Leeuwen neemt regelmatig zijn tenor saxofoon mee bij officiële en informele bijeenkomsten…

Uit de Poolse partnerstad van Beverwijk, Wronki komt een delegatie van vier personen over, allemaal leden van het Gemeentelijk Comité Buitenlandse Betrekkingen: Katarzyna Stoebe (voorzitter), Bartosz Roszak (vice-voorzitter en lid van de gemeenteraad), Grazyna Adam en Rafal Gzylkowiak (leden).

De belangstelling voor het jubileumboek ‘Beverwijkse Harmonie Kapel honderd jaar en nog een paar’  van de Beverwijkse publicist Wim spruit is groot. Het boek wordt in een beperkte oplage uitgegeven en is op zondag 16 september te koop bij de boekenkraam in het theater. De prijs is € 15,-..Vanaf maandag 17 september is de jubileumuitgave (128 blz., geïllustreerd) te koop bij de Beverwijkse Boekhandel, Breestraat 77, Beverwijk.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing