Jubileumkrant 25 jaar Radio Beverwijk nu ook online

Door: Bos Media Services

BEVERWIJK - Deze maand bestaat Radio Beverwijk 25 jaar. Daarom werd twee weken geleden een speciale jubileumkrant huis aan huis bezorgd in de gemeente Beverwijk. Om ook de luisteraars buiten Beverwijk van dienst te kunnen zijn, is de PDF-versie van deze jubileumkrant nu online beschikbaar.

In de krant wordt aandacht besteed aan wat er zoal in 25 jaar tijd is gebeurd. Ook zijn er artikelen te lezen over enkele programma's en komen enkele vrijwilligers aan het woord. Zowel medewerkers van het eerste uur als nieuwe teamleden doen hun verhaal. In de krant staat ook een puzzel, waarmee leuke prijzen te winnen zijn. Deelnemen aan de puzzel kan door vóór 20 mei 2018 de oplossing naar Radio Beverwijk te mailen. De krant is een uitgave van Bos Media Services, de druk en verspreiding zijn door Rodi verzorgd. Klik hier om de PDF-versie van de krant te downloaden. In de week na Pinksteren zal een reeks speciale programma's worden gemaakt en voor alle (oud-)vrijwilligers wordt op 26 mei een receptie georganiseerd.

Heb je liever een papieren exemplaar van de krant in handen? Kom dan langs in onze studio en haal daar een krant op. Wij adviseren om dit te doen tussen 10:00 en 12:00 uur.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing