Jubilieumvoorstelling dansensemble Paloina

Door: Cor Beumer

BEVERWIJK - Op zondag 11 maart staat alweer de tweede voorstelling van het Zondagmiddagpodium van dit voorjaar op het programma. Dan is Internationaal dansensemble Paloina met een speciale jubilieumvoorstelling. Het internationaal dansensemble Paloina bestaat uit circa 25 jonge dansers en vijf muzikanten. Het ensemble reist al sinds 1971 vanuit Amsterdam door heel Nederland en ver daarbuiten om bekendheid te geven aan de schoonheid en veelzijdigheid van internationale folkloristische dans en muziek. In haar voorstellingen brengt Paloina een aaneenschakeling van choreografieën uit verschillende landen. Gekleed in prachtige, vaak authentieke kostuums nemen de dansers en muzikanten u mee op reis. Het Amsterdamse dansensemble bestaat inmiddels 40 jaar en voor de speciale jubileumvoorstelling zijn de beste choreografieën uit deze periode ingestudeerd. Er gaan bovendien drie nieuwe choreografieën in première. U kunt genieten van dansen uit onder meer Turkije, Ierland, Hongarije, Roemenië en Nederland.

De voorstelling vindt plaats in Buurthuis Wijk aan Duin, Wilgenhoflaan 2c te Beverwijk. Om 13:30 uur gaat de zaal open, de voorstelling begint om 14:00 uur en is om ongeveer 16:00 uur afgelopen. De toegangsprijs is € 4,50 inclusief een kopje koffie of thee in de pauze. De zaalverkoop vindt op de dag van de voorstelling vanaf 13:30 uur plaats. Om teleurstellingen te voorkomen, raden wij u echter aan uw kaarten in de voorverkoop te kopen. De voorverkoop van kaarten voor deze voorstelling is reeds gestart. De voorverkoopadressen zijn: Buurtcentrum Het Spectrum, Lauraplein 1, Heemskerk, tel. 0251 207777; Buurthuis Wijk aan Duin, Wilgenhoflaan 2c, Beverwijk, tel. 0251 300300

Voor minder mobiele bezoekers is gratis vervoer beschikbaar. Als u (telefonisch) een toegangskaart reserveert bij één van de bovenstaande voorverkoopadressen, kunt u dit gratis vervoer ook direct aanvragen.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing