JUKEBOX JIVE muzikale boosterprik met THE ROCKING ROBINS

Door: Jan Pronk

HEEMSKERK - Na het laatste optreden van THE ROCKING ROBINS, tijdens de live streaming op Koningsdag, georganiseerd door de Oranjevereniging  in het Kennemer theater, heeft deze band in de bijna 3 jaar durende pandemie door corona bepaald niet stil gezeten.

In de periode dat er wel volgens de regels kon worden gerepeteerd, zijn er wat mutaties in het repertoire toegepast die zeker door de fanatieke fans gewaardeerd zullen worden.
Gelukkig is er dan nog de Vrijburch, een locatie in Heemskerk waar een ieder die daar het laatste optreden in 2019 heeft mee gemaakt, een toen wel heel geslaagde avond heeft gehad die zeker voor herhaling vatbaar is.
Deze locatie is voor The Rocking Robins en hun grote aanhang een zeer geschikte plek, vooral door het sociale karakter, de betaalbaarheid voor wat betreft de entreeprijs, het verblijf en de gezelligheid.
En zo is dit ondertussen al weer het 275e optreden. De laatste 35 jaar onder de noemer JUKEBOX JIVE, en ruim tien jaar in de SIXTIES onder de naam THE ROBINS met top 40 muziek.
Zo wordt er dus al weer dan ruim 45 jaar muziek gemaakt die nooit verveeld, en altijd  mensen op de been brengt die weer eens een avondje uit hun bol willen gaan.
Muziek is een medicijn en een drug om je lekker te voelen, en een reünie om bekenden tegen te komen en te genieten van de positieve sfeer tijdens het optreden.
Ben je er weer eens toe om aan de dagelijkse sleur te ontkomen en bij te tanken, dan is 7 mei 2022 het moment om van 20.00 uur tot 24.00 uur naar de Vrijburch te komen.

Kaarten a € 7.50 zijn voor dit evenement bij de bandleden Hein Kleine 06117738, Maaike de Vries 0654241373 en Jan Schavemaker 0629417066 te verkrijgen. Aan de zaal om 19.30 uur voor de aanvang van het optreden in De Vrijburch aan de Vrijburglaan tegenover het Wok-Centrum.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
Café-Biljart Carillon
LEQUAL Online Marketing